meny
Vi erbjuder
 • Hemsidor
 • Responsiv design
 • Intranät
 • Webbshop
 • Nyhetsbrev
 • Blogg
 • Kalender
 • Wordpress
 • Mobil hemsida
 • Egen lösning
 • Kombination av flera lösningar
Jag vill veta mer »

Hemsidor

Vår mest populära produkt inom hemsidor är Hemsida i en låda som är ett CMS (Content Management System). Detta ger dig som användare ett administrationssystem till din hemsida och kräver ingen kunskap i programmering eller webbdesign för att göra ändringar till sidan. Har man inte tid eller intresse av att själv sköta sin sida gör vi det gärna åt er och flera olika avtal finns för att hålla kostnaderna nere.

Det går att kombinera Hemsida i en låda med våra andra produkter även under program som ärendehantering, tidrapportering eller mobil arbetsorder.Hemsida i en låda går väldigt bra att använda som intranät eller att bara lösenordskydda vissa sidor som är interna.

Vi installerar också Wordpress och hjälper till med design och innehåll.

Vi utvecklar alla våra sidor responsiva, vilket innebär att hemsidan ser lika bra ut i mobilen som på datorn.

Hemsida i en låda


Hemsida i en låda erbjuder obegränsat antal sidor och enkelt att anpassa utseende och innehåll. Integrerad ordbehandlare och sökfunktion. Responsiv design. Sökmotoroptimerad med sökord och beskrivning till varje sida. XML-dokument genereras automatiskt. Webbhotell och e-post ingår. Om så önskas kan vi hjälpa er att komma igång.

Funktioner i Hemsida i en låda:
Obegränsat antal sidor
Texteditor
Bildhantering
Nyheter
Erbjudanden
E-post
Virusskydd
Spamfilter
Webbhotell
Säkerhetskopiering
Gallerifunktion
Bildslider
Kontaktformulär
Loginfunktion

Hemsida i en låda går även att få i en mindre variant  som heter Hemsida i en låda MINI. Här kan du fortfarande skapa dina sidor själva och sköta all uppdatering men funktioner som produktgalleri,nyhetssektion, erbjudanden, inloggningsskydd för sidor är borttagna. Självklart ingår webbhotell och e-post, allt till ett lägre pris.

Tillägg Hemsida i en lådaBlogg - företagets genväg till bloggosfären

Få fler återkommande besökare på hemsidan med en blogg. Det är ett enkelt sätt att hålla kontakt med besökarna genom att berätta vad som pågår i verksamheten. Besökarna har möjlighet att kommentera inläggen och ni väljer själva om de ska läggas ut direkt eller först granskas. Det går även att lösenordsskydda en blogg och att få ett mejl så fort ett inlägg har kommenterats och inläggen kan även kategoriseras.

 

Kalender - för aktiviteter och evenemang

Välj tid och datum och gör ett inlägg.

Med kalendern ger man tillgång till datum och händelser om de evenemang och aktiviteter som är intressanta för besökarna. Det kan till exempel vara lanseringsdatum, produktionsstart, kundevenemang och andra aktiviteter.

 

Bokning - Enkelt bokningssystem

Välj datum, önskade tider och boka.

Ett väldigt enkelt bokningssystem som passar bra till bokning av lokaler eller maskiner. Går bara att ha samma tidslängd på alla bokningar men olika tider per dag. Skickar idag ett e-postmeddelande till kund och lägger in tiden på din administrationssida, går att koppla betalning till. 

 

Mobil hemsida - hemsida i den smarta telefonen

Vill du ha annat innehåll på din mobila hemsida än vad du har på din vanliga Hemsida i en låda så finns ett tilllägg som låter dig skapa en helt egen individuell hemsida till mobilen. Detta kan vara bra om man har en väldigt stor hemsida med mycket information som kan vara svårläst i mobilen.

 

Webbshop - För den lite mindre shoppen

Här kan era kunder beställa produkter i en funktionell varukorg. Beställningen skickas sedan till er e-postadress där ni sedan kan leverera och fakturera era produkter.

Webbshop


Snabbstart av din e-handel

Det är ganska enkelt att komma igång eftersom webbshopen lätt kan anpassas till kundens behov och layout utifrån egna önskemål.
Webbshopen integreras med en extern betalningsmodul.

Webbshopen är baserad på den professionella e-handelsplattformen Prestashop.

Nyhetsbrev


Nå kunderna snabbt och enkelt

Ett nyhetsbrev är ett enkelt sätt att nå ut med sitt budskap till målgruppen och samtidigt hålla kontakten med marknaden. Ett nyhetsbrev som kommer ut regelbundet påminner mottagaren om avsändaren vid varje utskick.

Vårt lättanvända html-baserade nyhetsbrev integrerar mot vår Hemsida i en låda, men fungerar även som en fristående produkt.

Det går även att få med en marknadsundersökningsfunktion.